Autor: Logistikauudised.ee • 26. jaanuar 2023

66 protsenti tolli tööst moodustas eelmisel aastal sanktsioonide kontroll

Alates 2022. aasta veebruarist on maksu- ja tolliamet kohaldanud jõuliselt Euroopa Liidu kehtestatud sanktsioone Venemaa vastu.
Eesti-Vene piiripunkt Narvas.
Foto: Andras Kralla

„Olles üks neljast Euroopa Liidu riigist, kellel on maismaapiir Venemaaga, on Eesti tolli roll kahtlemata vastutusrikas ning saanud ka rahvusvahelist tähelepanu ja tunnustust,“ ütles maksu- ja tolliameti tolliosakonna juht Eerik Heldna. „Kõikidest eelmisel aastal tolli poolt tehtud kontrollidest moodustasid 66 protsenti sanktsioonide kontrollid.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077