Autor: Logistikauudised.ee • 4. jaanuar 2023

Transpordiamet võttis mullu vastu rekordarvu sõidueksameid

Transpordiamet võttis 2022. aastal vastu 46 088 sõidueksamit, mida on pea kümne tuhande võrra rohkem kui kaks aastat varem.
Transpordiamet loodab, et liiklusesse tulevate uute juhtide kvaliteet paraneb.
Foto: Andras Kralla

"Oleme jõudnud olukorda, kus tänase seisuga on saadaval B-kategooria sõidueksamite aegu pea igasse linna ühe nädala jooksul. Tallinnas, Pärnus, Tartus, Rakveres ja Viljandis on võimalik sooritada sõidueksamit kas või homme," kinnitas transpordiameti eksamite teenusehaldur Ave Smirnov.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077