Autor: Logistikauudised.ee • 27. detsember 2022

Vaid 11% Eesti autojuhtidest hindab oma talviseid sõiduoskusi väga heaks

Vaid veidi üle poole ehk 53% Eesti autojuhtidest hindab oma talviseid sõiduoskusi pigem heaks, selgub Moller Auto uuringust. Samal ajal peab vaid 11% vastanutest oma sõiduoskusi väga heaks, neist enamik meesterahvad.
Talvised olud on väljakutse ka kogenud juhile,
Foto: Aive Hiiepuu

Uuringust selgus ka, et 10% hindavad oma talviseid sõiduoskusi pigem halvaks ja 2% halvaks. Enamik vastanutest, kes hindasid oma talviseid sõiduoskusi kehvaks, olid naised. 23% vastanutest autot ei juhi.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077