Autor: Logistikauudised.ee • 15. september 2022

Ühistranspordiga tehtud sõitude arv pole koroonakriisist ikka taastunud

Elukalliduse järsk tõus võib küll olla ühistranspordi populaarsust kasvatanud, kuid selle teise kvartali ja esimese poolaasta andmetest ilmnenud sõitjate arvu tõusu võib kirjutada veel pigem piirangute leevenemise arvele, kirjutab statistikaamet.
Selle aasta esimeses pooles sõideti linnaliinibussidega üle 42 miljoni korra.
Foto: Andras Kralla

Eriolukorra ajal seati piiranguid rahvusvahelistele ühistranspordiühendustele, kuid soovitus üldist liikumist vähendada mõjutas tugevalt ka siseriikliku ühistranspordi kasutamist. Ehkki edaspidi loodetakse koroonaviirust käsitleda sarnaselt keskmise gripiviirusega, polnud aasta esimesel poolel inimesed veel ühistransporti tagasi tulnud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077