Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuli 2022

Forus Takso alustab tööd Tartus

Sellest nädalast saab Tartumaal taksot tellida Forus Taxi platvormi kaudu ja lühinumbrilt 1200, sest Tartu Taksopargist saab Forus Takso. Taksoteenust hakkavad pakkuma ligi 40 Forus Takso värvides autot.
Foto: Forus Takso

„Forus Taxi Tartusse tulek oli meil hästi planeeritud, tahtsime taksoteenusega Lõuna-Eestis alustada enne Rally Estonia toimumist,“ ütles Forus Taxi platvormi juht Eduard Dubrovski. „Ettevõtte eesmärk on tegutseda selle nimel, et kõik soovijad saaksid oma sõidud tehtud. Samas töötame edasi teenuse laiendamisega, et pakkuda tööd suuremale arvule juhtidele, kellel on võimalus lisatööd teha oma põhitöö kõrvalt.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077