Autor: Harro Puusild • 26. mai 2022

Algas enam kui 300 osalejaga Pärnu tarneahelakonverents 2022

26.-27. mail toimuv Pärnu tarneahelakonverents 2022 on taas kaheks päevaks kokku toonud enam kui 300 tarneahela eksperti, et arutleda tarneahelates toimuvate muutuste üle.
Pärnu tarneahelakonverentsile
Foto: Tööstusuudised.ee

Pärnu tarneahelakonverentsi peateema on tänavu "Mõistlik või mõttetu" ehk konverentsil vaadatakse kõik koos peeglisse ning otsustatakse, mida võtta ja mida jätta. Kaardistatakse pingeid ja probleeme, mida saame leevendada ja lahendada. Seejärel vaadatakse tulevikku ja analüüsitakse, mis on oluline ja mõistlik, et kujundada ümber senised tarneahelad, tugevdada juhtimist, edendada jätkusuutlikkust ja innovatsiooni, et vastata kõrgetele ootustele. Laval jagavad oma kogemusi ja mõtteid eksperdid nii Eestist kui välismaalt.

Konverentsil on üle 300 osaleja.

Programmiga saab tutvuda siin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077