Autor: Logistikauudised.ee • 8. aprill 2022

Eesti saab 31 miljonit sõjalise logistika parandamiseks

Eesti sai Euroopast positiivse vastuse sõjalise mobiilsuse projektile EstMilMob, mille eesmärk on parandada Tapa linnaku suunalisi transpordiühendusi, ehitada Paldiski sadmasse uus kai ja remontida Kanama viadukt, teatas kaitseministeerium.
Projekti käigus on plaanis Paldiski Lõunasadama uue kai ja kaubakäitlusala ehitamine.
Foto: TS Laevad

Kokku on projekti maksumus 62 miljonit eurot, millest Euroopa Liit rahastab pool.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077