Autor: Tõnu Tramm • 10. veebruar 2022

Riigid suhtuvad veokijuhtide absurdsesse kohustusse pigem mõistvalt

Mitmed Euroopa riigid on teatanud, et suhtuvad sõidumeerikutesse piiriületuste sisestamise kohustusse mõistvalt ja vähemalt esialgu selle täitmata jätmise eest trahvi ei tehta või on need üsna leebed. Olulisemaks peetakse siiski liiklusohutust ja turvalisust piiriäärsetel alades.
Kui piiriületust kohe sisestada ei õnnestu, siis reeglina midagi väga hullu ei juhtu.
Foto: Adobestock

Taani teatas juba jaanuari, et vähemalt aprilli lõpuni nad piiriületuste sisestamise kohustust ei kontrollida ei kavatse ning trahvi selle tegemata jätmise eest ei tee. Läinud nädalal teatasid ka Beneluxi riikide valitsused, et pigistavad selle nõude osas vähemalt ühe silma kinni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077