Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2022

Väikesest kasvust hoolimata ei jõudnud rongisõitjate arv kriisieelsele tasemele

Statistikaameti andmetel oli mullu raudteel sõitjaid kokku veidi üle 6 miljoni. Võrreldes 2020. aastaga kasvas sõitjate arv 2% võrra.
Rongisõitjate arvu on mõjutanud koroonaviiruse levik.
Foto: Andras Kralla

Rongisõitjate arvu mõjutas eelmisel aastal jätkuvalt koroonaviiruse levik. Statistikaameti analüütik Piret Pukki sõnul tehti rongisõite maist oktoobrini igas kuus üle 500 000, ülejäänud kuudel aga vähem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077