Autor: Logistikauudised.ee • 17. detsember 2021

Nädalavahetus on viimane hetk e-poest jõulupaki tellimiseks

Kingikotti paki tellimisel tuleks arvestada, et selleks on viimane päev laupäev, 18. detsember, kui on soovi, et see kindlasti õigeks ajaks kohale jõuaks, teatas kullerfirma DPD Eesti.
Aeg pressib peale: järgmisel nädalal e-poest ostetud kaup suure tõenäosusega enam jõuluks kohale ei jõua.
Foto: DPD Eesti

Kuna möödunud aastal olid pühad nädala keskel, siis tekitas see palju segadust, millistel päevadel e-poed tööd teevad ja millised on nende reaalsed tarneajad. Sellel aastal on olukord lihtsam, kuid suuri pakimahte arvestades tuleks siiski arvestada ka väikese varuajaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077