Autor: Logistikauudised.ee • 16. detsember 2021

Regal Star läheb kolmeks nädalaks hooldusesse

Tallink Grupile kuuluva ro-pax tüüpi laeva Regal Stari opereerimine Paldiski-Kapellskäri laevaliinil peatatakse 23. detsembrist kuni 16. jaanuarini, kuna laev läheb plaanilisteks tehnilisteks hooldustöödeks laevaremonditehase BLRT Repair Yards Tallinna ujuvdokki.
Foto: Tallink

Dokkimise käigus teostatakse mitmeid töid nii laeva veealuse korpuse kui ka tehnosüsteemide osas, sealhulgas mitmete parda tehnosüsteemide uuendused ja hooldused, uute tehnosüsteemide, nagu ballastvee puhastussüsteemi paigaldus, ning olemasolevate süsteemide, nagu näiteks masinate juhtimisautomaatika, uuendamine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077