Autor: Logistikauudised.ee • 15. detsember 2021

Tallink paneb Tallinna-Stockholmi liini pärast aastavahetust pausile

Laevafirma Tallink peatab aasta algul laevaliikluse viieks nädalaks Tallinna-Stockholmi liinil. Kevadel peaks aga taastuma Riia-Stockholmi laevaliin.
Ainsa laevana Rootsi vahet sõitev Baltic Queen läheb jaanuari lõpus hooldusesse.
Foto: Tallink

Tallink peatab oma Tallinna-Stockholmi laevaliini madalhooajal 11. jaanuarist 17. veebruarini. Enne seda ja pärast seda sõidab liinil vaid üks laev – Baltic Queen. Victoria I naaseb liinile alles 8. aprillist, kirjutab ERR.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077