Autor: Logistikauudised.ee • 2. detsember 2021

Tallinna Lennujaam arendab suureneva aktsiakapitali toel taristut

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ettepanekul andis valitsus nõusoleku suurendada ASi Tallinna Lennujaam aktsiakapitali 20 miljoni euro võrra. Aktsiakapitali suurendamise eesmärk on rahastada Tallinna lennujaama lõunaala arenduse esimese etapi investeeringuid ning parandada ettevõtte laenuvõimekust.
ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimees Riivo Tuvike.
Foto: Liis Treimann

ASi Tallinna Lennujaam tegevuse eesmärk on pakkuda rahvusvahelisi lennuühendusi, mis aitavad kaasa äri ja turismi arendamisele ja luua keskkond ning tingimused lennukauba ja õhusõidukite hooldusäri arenemiseks, mis toetavad Eesti riigi ettevõtluse konkurentsivõime kasvu, sh looks täiendavalt töökohti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077