Autor: Logistikauudised.ee • 30. november 2021

Valminud on Rail Baltica Muuga kaubajaama eelprojekt

Muuga sadamasse rajatava Rail Baltica suurima kaubajaama projekteerimine on jõudnud olulisse vaheetappi. Põhiprojekt valmib 2022. aasta kevadel.
Muuga kaubajaam.
Foto: Rail Baltic

„Muuga kaubajaamast saab üks Rail Baltica olulisemaid transpordisõlmi ning see on ka üks keerukamaid tervikobjekte kogu projekti juures. Projekteerimine on edenenud jõudsalt ehkki mitte täiesti raskusteta, kuid loodame, et aasta pärast saame kuulutada välja Muuga kaubajaama esimese ehitusetapi ehitushanked,“ lausus projekti vedava Rail Baltic Estonia juhatuse esimees Tõnu Grünberg.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077