Autor: Tõnu Tramm • 26. november 2021

Galerii: Logistika Aastakonverents 2021

25. novembril toimus Tallinna Vanasadama uues kruiisiterminalis 23. Logistika Aastakonverents, kus võeti erinevate transpordiliikide lõikes luubi alla globaalse logistika suurimad väljakutsed. Vaata pildigaleriid konverentsist.
Logistika Aastakonverentsi vestlusring keskendus 2022. aasta suurimatele väljakutsetele.
Foto: Raul Mee

Tänavusel konverentsil osales nii saalis kui veebis ühtekokku ligi 150 inimest ning see on viimaste aastate rekordnumber. Probleemid globaalses logistikas on suured, alates merevedude meeletust hinnatõusust kuni poliitilistest pingetest tulenevate väljakutseteni välja.

Erinevate transpordisektorite tippjuhid tõdesid üheselt, et hinnalangust tuleval aastal logistikakorralduses oodata ei ole. Pigem vastupidi, sest ka rohepööre on nähtus, mis lisaks tarnekriisile kogu sektorit survestab.

Lisaks kuulutati välja Aasta Logistikategu 2021, milleks sai Selveri üle-Eestiline kojukandeteenus ning tunnustati transpordi- ja logistikavaldkonna TOPide võtjaid. Konverentsi juhtis majandusekspert Raivo Vare, logistikauudised.ee võtab kõlanud ettekanded juba lähiajal luubi alla.

Vaata pildigaleriid konverentsist:

25NOV2021 Logistika Aastakonverents 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077