Autor: Logistikauudised.ee • 26. november 2021

Eesti võib kaotada õiguse Narva jõe suudmes laevatamiseks

Täna, 26. novembril kell 11 otsivad tipp-poliitikud ja -asjatundjad Tallinnas Paksu Margareta suurtükitornis lahendusi Narva-Jõesuu muuli rajamiseks, et vältida olukorda, kus liiv ummistab Narva jõe suudme Eesti poolse osa laevadele läbipääsmatuks.
Narva jõgi.
Foto: Ülo Toomsalu

Milliste vahenditega ja kui kiiresti oleks võimalik Eesti julgeolekule ja majandusele ülimalt oluline Narva-Jõesuu muul rajada, selgitavad riigikogu esimees Jüri Ratas, Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, Narva linnavolikogu esimees Katri Raik, Meremuuseumi direktor Urmas Dresen ja Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077