Autor: Logistikauudised.ee • 24. november 2021

Omniva: pakile ruttu järele minemine on pisike heategu kõigile

November on ostupühade kuu, mis on just viimastel aastatel pakiteenustes peaaegu võrreldavad jõuludega. Omniva palub inimestel esimesel võimalusel pakile järele minna, et rohkem pakke jõuaks kiiremini tellijateni.

Omniva Eesti juhi Kristi Undi sõnul sai e-smaspäevaga ametlikult alguse aastalõpu e-ostlemise kõrghooaeg. „Suured pakimahud on juba kohal ja enne jõule tuleb veel Must Reede ja küberesmaspäev. Omniva täidab juba praegu populaarseid pakiautomaate mitmeid kordi päevas ja seda kõikidel nädalapäevadel, et jõuaksime rohkem pakke klientideni viia. Kutsume inimesi tegema üks väike heategu ja palume võimalusel tulla oma pakile ruttu järele. Nii saavad kõik kaasa aidata, et tellitud kaubad, millest paljud on juba kindlasti jõulukingid, jõuaksid õigeaegselt kohale,“ rääkis Unt.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077