Autor: Logistikauudised.ee • 23. november 2021

ELMO Rent laieneb taksoteenuste turule

Nasdaq Tallinn First North börsil noteeritud ELMO Rent AS allkirjastas heade kavatsuste protokolli Elektritakso OÜ omandamiseks, mis võimaldab seni lühirendile keskendunud ettevõttel laiendada elektriautodega osutatavate teenuste valikut. Leping on plaanis sõlmida lähinädalatel pärast tehingu struktuuri ja detaile puudutavate läbirääkimiste lõpuleviimist.
ELMO Rent kavatseb omandada Elektritakso.
Foto: ELMO Rent

„Keskkonnasäästlikud transpordilahendused on kasvav trend ja Elektritakso ost võimaldab meil suurendada elektrisõidukitega pakutavate teenuste valikut, kasutamismugavust ja atraktiivsust. Varsti saab meie klient ühest äpist tellida sobiva liikumisvahendi elektrilistest kaherattalistest elektritaksoni,” kirjeldas ettevõtte visiooni ELMO Rendi asutaja ja nõukogu esimees Enn Laansoo, Jr.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077