Autor: Sigrid Kõiv • 17. november 2021

Kvoodi ja keelenõudeta saaks ka bussijuhte värvata kolmandatest riikidest

Äripäeva sõitjateveo TOPi tänavuse võitja GoBus ASi juht Andrei Mändla.
Foto: GoBus
Kui sõitjatevedu sektorina lõpetas 2020. aasta 11 miljoni eurose koondkahjumiga, siis sõitjateveo TOPi võitnud GoBusil õnnestus kasvatada nii käivet kui kasumit. 90% ettevõtte vedudest on avalikud liiniveod ja see aitas vältida koroonakahjumisse sattumist.

Äripäeva TOPi saates räägime sektori ettevõtete ees seisvatest probleemidest. Näiteks sellest, miks dotatsioonid otse kütuse hinnatõusu ei kata, mis takistab ettevõtetel bussijuhtide värbamist kolmandatest riikidest ning millal vuravad teedel-tänavatel ökobussid. Saates on GoBus ASi juht Andrei Mändla ja Hansabussi nõukogu esimees Neeme Tammis. Saatejuht on Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077