Autor: Logistikauudised.ee • 4. november 2021

SIXT Leasing Baltics liitus Element-Arval Global Alliance’i autoparkide võrgustikuga

Oktoobris liitus SIXT Leasing Baltics Element-Arval Global Alliance’iga ning ettevõttest sai selle rahvusvahelise autoparkide haldamise võrgustiku uus liige. Element-Arval Global Alliance tegutseb 53 riigis, hallates 3 miljonit sõidukit ning on autoparkide haldamise valdkonnas kõige kauem tegutsenud strateegiline allianss.
Alates 2010. aastas tegutseb Läti ettevõte frantsiisilepingu alusel kaubamärgi SIXT all.
Foto: Christoph Hardt via www.imago-images.de, Scanpix

„Meil on hea meel liituda Element-Arval Global Alliance’iga,” ütleb SIXT Leasing Balticsi juht Arnis Jaudzems. „Oleme üle 18 aasta teenindanud kohalikke ja piirkondlikke autoparke ning tänu sellele alliansile oleme nüüd osa ülemaailmsest autoparkide haldamise võrgustikust, mis osutab maailmatasemel teenuseid. Meie missiooniks on olla jätkusuutliku mobiilsuse liidriks Balti riikides – Lätis, Leedus ja Eestis.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077