Autor: Logistikauudised.ee • 28. oktoober 2021

Valitsus paneb Teede Tehnokeskuse oksjonile

Täna otsustas valitsus alustada ASi Teede Tehnokeskus täieliku erastamisega. Avaliku enampakkumise järgselt müüakse kõik riigile kuuluvad aktsiad parimale pakkujale järgmise aasta sügisel.
Teede Tehnokeskuse sõiduk teekatte mõõtetüid tegemas.
Foto: Teede Tehnokeskus

„Teede Tehnokeskus on üle 50 aasta osutanud teetaristu valdkonnas insener-tehnilisi teenuseid ning aidanud riigil luua teadmist ja uusi lahendusi teetaristu arendamisel ja haldamisel, et meie teed oleksid kvaliteetsemad ja liiklus ohutum. Näiteks on nad viimastel aastatel koos endise maanteeameti ja Lux Expressiga paigaldanud bussidele andureid, et mõõta reaalajas teeolusid. Lisaks on nad aidanud arendada 3D prinditud miniilmajaamu, millest 16 on Tallinna tänavatel ja 5 Rakveres,“ ütles majandus- ja taristuminister Taavi Aas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077