Autor: Logistikauudised.ee • 20. oktoober 2021

PERH valis oma 3PL logistikapartneriks Logistika Plussi

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) sõlmis laoteenuse osutamise riigihankelepingu lao- ja tootmislogistika ettevõtte Logistika Plussiga, kes osutus edukamaks pakkujaks teiste Eesti suuremate logistikaettevõtete ees.
Foto: Logistika Pluss

Lepingu raames pakutav laoteenus koosneb igapäevasest haiglakärude komplekteerimisest, strateegilise varu hoiustamisest ning kriisisituatsioonides selle varu kiirest väljastamisest ööpäevaringse valmisolekuga. Tegemist on esimese korraga Eestis ja lähipiirkonnas, kus suur haigla usaldab oma igapäevaste kulumaterjalide logistika, komplekteerimise ja tarned välise teenuspakkuja kätte.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077