Autor: Logistikauudised.ee • 15. oktoober 2021

Livonia auhind anti üle Lux Expressile ning Air Balticule

Reedel, 15. oktoobril, anti Riias Eesti ja Läti peaministrite kohtumisel üle Livonia auhind, mille pälvivad traditsiooniliselt üks Eesti ja üks Läti ettevõte, kes on panustanud naaberriigi majandus- ja ettevõtlusmaastiku kujundamisesse. Eestist teenis auhinna Lux Express ja Lätist Air Baltic.
Livonia auhinna kätteandmise ühispilt.
Foto: Jürgen Randma

Eesti peaminister Kaja Kallas rõhutas auhinda üle andes heanaaberlike suhete tähtsust Lätiga. „Seetõttu on oluline ka tunnustada ettevõtteid, kes mõlemas riigis aktiivselt ettevõtlus- ja ärisuhete arendamisega tegelevad. Mõlemad tänased Livonia auhinna laureaadid on seda silmapaistvalt teinud ning ühtlasi andsid koroonapandeemia ajal, kui transpordivõimalused pea üleöö ahenesid, oma panuse, et meie inimesed koju jõuaksid,“ ütles Kallas.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077