Autorid: Tõnu Tramm, Kai Saard • 24. september 2021

Palga TOP: veonduse ja laonduse parimad palgamaksjad

Mulluste majandustulemuste põhjal olid veonduses ja laonduses kõrgeimad brutopalgad merendussektoris, mis hõivasid koguni tabeli viis kõrgeimat kohta. Esikohale tõusis sedapuhku jäälõhkuja Botnica meeskond, ehk Tallinna Sadama tütarettevõte TS Shipping.
Jäälõhjuka Botnica on korralik rahamasin nii Tallinna Sadamale kui laeva meeskonnale.
Foto: TS Laevad

Mulluste majandusaasta aruannete puhul on veondus- ja laondussektori palgaedetabeli kolm kõrgeimat kohta samade ettevõtete käes, mis 2019. aastalgi, küll aga on kaks esimest kohad vahetanud: kui mullu võidutses puksiirteenuseid pakkuv Halfons Hakans ja TS Shipping oli teisel kohal, siis 2020. aastal oli olukord vastupidine. Kolmandal kohal olev Gunvor Services oli samal kohal ka aasta varem. Küll aga on teinud suure hüppe neljandal kohal olev Welton Enterprises OÜ, mis 2019. aastal oli alles tabeli 40. kohal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077