Autor: Logistikauudised.ee • 17. september 2021

Riia lennujaam käivitab kaubaveoühenduse Hongkongiga

Laupäeval, 18. septembril avab pakiveofirma Venipak regulaarse kaubaveoliini Riia ja Hongkongi lennujaama vahel, et paremini rahuldada rahvusvahelises kaubanduses tegutsevate Balti ettevõtete vajadusi. Lennud toimuvad kord nädalas ja alates oktoobri keskpaigast vähemalt kaks korda nädalas.
Foto Riia ja Hongkongi kaubaliini esitluselt Riia lennujaamas 17. septembril. Vasakult: Venipaki rahvusvahelise osakonna juhataja Martynas Bulovičius, Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas ja Riia rahvusvahelise lennujaama juhatuse liige Artūrs Saveļjevs.
Foto: Venipak

Uue lennuühenduse eesmärk on osutada tervet kauba teekonda hõlmavat teenust, aidata kliente ekspordi- ja impordiprotseduurides ning hõlbustada ja kiirendada seeläbi kauba kohaletoimetamist, teatas Venipak.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077