Autor: Logistikauudised.ee • 19. august 2021

Eestlaste huvi elektriautode vastu on tõusnud

Lähima 10 aasta jooksul kavandab elektriauto ostu 39% eestlastest, selgus Citadele panga tellitud uuringust. Möödunud aastaga võrreldes on see tõusnud 3% ning enam pole Eesti inimeste elektriautode ostuhuvi Balti riikide võrdluses kõige leigem.
Elektriauto laadimispunkt.
Foto: Liis Treimann

Uuringus märkis kokku 54% Eesti inimestest, et uue auto ostmisel kaaluksid nad elektriautot. 39% neist arvas, et teeb seda järgmise 10 aasta jooksul ning 11% hindas, et see juhtub ilmselt alles kümne aasta pärast. Eelmise aastaga võrreldes on üleüldiselt elektriauto ostu kaaluvate inimeste arv tõusnud 7% võrra. Nende osakaal, kes kaaluvad seda järgmise kümne aasta jooksul, on tõusnud 3%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077