Autor: Logistikauudised.ee • 13. august 2021

Riia võõrustab nüüdsest kuni 260 meetri pikkuseid laevu

Riia Vabasadama teatel ollakse alates augustist valmis vastu võtma kuni 260 meetri pikkuseid laevu, sest Daugavgriva laevakanali ja kaide süvendustööde lõppedes on need 20 meetrit laiemad ja nende sügavus ulatub 16,5 meetrini.
Riia sadam.
Foto: INTS KALNINS, Reuters/Scanpix

„Kogu maailmas ja ka Riia sadamas on sadamat külastavate laevade suurus viimase kahekümne viie aasta jooksul kasvanud - laevad on muutunud laiemaks, pikemaks, neil on suurem süvis ja kogumahutavus,” ütles Riia sadamakapten Arnis Šmits.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077