Autor: Logistikauudised.ee • 5. august 2021

Circle K ei näe, et bensiini hind võiks langeda

Naftatoodete hinnad maailmaturul jätkavad tõusu, mistõttu ei ole bensiini hinnalangust oodata, seisab tanklaketi Circle K edastatud teates.
Circlke K tankla.
Foto: Liis Treimann

„Kuigi toornafta varud USAs möödunud nädalal pisut kasvasid, siis bensiini laovarud jätkasid mitmendat nädalat järjest kahanemist, andes seeläbi hoogu juurde naftatoodete hinnatõusule. Kuna bensiini nõudlus on endiselt oodatust suurem ning tootmismahud ei jõua nõudlusele järele, siis ei ole ka bensiini hinnalangust veel oodata. Küll aga on hetkel mõnevõrra koos toornaftaga alanenud diislikütuse hind ja selle trendi jätkumisel võiks oodata diislikütuse hinna odavnemist,“ selgitas Circle K mootorikütuste müügidirektor Raimo Vahtrik.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077