Autor: Logistikauudised.ee • 3. august 2021

Tallinna lennujaam püstitas juulis reisijate rekordi alates pandeemia algusest

Juulikuus tõusis Tallinna lennujaama reisijate arv rekordilise 158 349 reisijani, mis on suurim ühes kuus teenindatud reisijate arv alates eelmise aasta märtsist. Vaatamata koroonaviiruse jätkuvale negatiivsele mõjule teenis kontsern esimesel poolaastal 0,1 miljonit eurot puhaskasumit.
Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Riivo Tuvike
Foto: Liis Treimann

2021. aastal esimesel poolaastal läbis Tallinna lennujaama 283 495 reisijat, mida oli siiski 50% vähem võrreldes 2020. aasta sama perioodiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077