Autor: Logistikauudised.ee • 28. juuni 2021

Jäämurdja Botnica asus teele Kanada Arktikasse

Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Shipping jäämurdja Botnica asus nädalavahetusel teele Kanada Arktikasse, et juba neljandat suveperioodi järjest töötada Milne Inlet sadama lähistel rauamaaki kaevandava ettevõtte heaks.
Botnica lahkumas Tallinna Vanasadamast.
Foto: TS Shipping

TS Shipping juhatuse liikme Ülo Eero sõnul on Botnica põhitööks suurte panamax tüüpi laevade abistamine jääs ning jääseire Milne Inlet´i sadama juurde viivates kitsustes ja väinades.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077