Autor: Logistikauudised.ee • 15. juuni 2021

Eesti ettevõte aitab muuta Norra kruiisisadama õhuheitmevabaks

Eesti tehnoloogiaettevõte ShoreLink toodab Norra Ålesundi kruiisisadamale tehnosüsteemid, mis võimaldavad seda külastavatel kruiisilaevadel kasutada kaldaelektrit ja tagavad, et nende viibimine Ålesundis on 2022. aastaks õhuheitmevaba.
Ålesundi sadam Norras.
Foto: Anke Leifeld, Panthermedia

ShoreLinki tegevjuht Klaus Kopelman ütles pressiteates, et nende ettevõttel on laevamehaanikas suured kogemused, koostööd on tehtud nii sadamate kui laevaomanikega. „See on meie lahenduste suur eelis – arvestatakse tehnilisest aspekti ja kasutajakogemust. Eesmärgiks on kohaldatud tehniliste lahenduste loomine, mis järgivad nii sadama kui ka laevaomanike vajadusi ning aitavad neil õhuheitkoguseid vähendada ja keskkonnaalaseid eesmärke saavutada,“ lisas Kopelman.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077