Autor: Logistikauudised.ee • 28. mai 2021

Galerii: Laoseis 2021 püstitas kõigi aegade rekordi

27. mail toimunud 17. Laoseisu konverents tegi osalejate arvu poolest kõigi aegade rekordi: nii saalis kui veebis jälgis konverentsi ühtekokku 114 inimest.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses toimunud Laoseis 2021 oli suunatud laonduse tulevikule, ehk sellele, mida, kuidas ja millal tasuks laonduses automatiseerida ning millised on võimalused seda teha.

Hübriidkonverentsil osales ühtekokku 114 inimesed nii tööstus-, logistika-, kui kaubandussektorist. Konverentsi 17 aasta pikkuse ajaloo jooksul on see absoluutne rekord.

Konverents on kõikidele osalejatele järelvaadatav, põnevamatest ettekannetest saab lähiajal lugeda ka logistikauudiste vahendusel. Järelvaatamist puudutavatele küsimustele saab vastuseid konverentsi programmijuht Anu Soometsalt: [email protected]

Konverentsil räägitud teemadest saad ülevaate SIIN.

Vaata pildigaleriid konverentsist

27MAY2021 Konverents Laoseis 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077