Autor: Mait Kraun • 26. mai 2021

Naftahinnad püsisid stabiilsel tasemel

Naftahinnad on viimastel nädalatel püsinud küllaltki stabiilsel tasemel. Eelmisel nädalal survestas hindu USA plaan taaselustada Iraaniga 2015. aastal sõlmitud tuumalepe, mis võib pakkumist suurendada.
Naftahinnad on viimastel nädalatel püsinud küllaltki stabiilsel tasemel.
Foto: Liis Treimann

Selle nädala alguses aga ilmnesid takistused, mis võivad tuumaleppe elustamist edasi lükata. See pani nafta uuesti kallinema. Samas arvatakse, et uue leppe sõlmimine on vaid aja küsimus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077