Autor: Logistikauudised.ee • 18. mai 2021

Värske asekantsler võtab Eesti kui mereriigi arendamise tõsiselt ette

MKMis kuu aega ametis olnud merenduse asekantsleri eestvedamisel tuleb juuni teisel nädalal esmakordselt kokku meremajanduse ümarlaud, mis toob ühe laua taha riigi, ettevõtjad, merendusalased ühendused ja merendusentusiastid, et töötada koos Eesti kui mereriigi tervikliku arengu suunas.
Eesti on küll mereriik, kuid merendusele ei ole siiani ülemäära suurt tähelepanu pööratud.
Foto: Liis Treimann

„Merenduses puhuvad uued tuuled, kuid kogu sektorit ühendavat formaati pole veel tekkinud. Ümarlauaga soovime tuua kogu mereriigi huvipooled samale lehele, et tekiksid uuenduslikud plaanid, mis kinnistaksid Eesti tugevust mereriigina kogu maailmale,“ ütles värskelt ametisse asunud meremajanduse asekantsler Kaupo Läänerand.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077