Autor: Logistikauudised.ee • 7. mai 2021

Pool hinnatõusust tulenes transpordi kallinemisest

Hindade tõus hoogustus aprillis 1,9 protsendini. Pool hinnatõusust tulenes transpordi kallinemisest. Lisaks bensiinile kasvas kasutatud autode ja jalgrataste maksumus, kirjutab Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Foto: Raul Mee

Bensiini hinda kergitas nafta kallinemine. Diislikütus oli aktsiisilangetuse tõttu aprillis tanklates veel aastatagusest odavam. Maksumuudatuse mõju kaob mootorikütuse hinnaindeksist aga juba sel kuul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077