Autorid: Sigrid Kõiv, Tõnu Tramm • 30. aprill 2021

TOP 50: enim kasvatas käivet endises Rummu vanglas tegutsev veokimüüja

Viimase nelja kvartali jooksul on sõidukimüüjatest kõige enam käivet kasvatanud endisel Rummu vangla territooriumil tegutsev kasutatud veokite müüja KB Auto Eesti OÜ, selgub värskest mootorsõidukite müüjate konkurentsiraportist.
Foto: KB Auto Eesti OÜ

Alates eelmise aasta teisest kvartalist in kõige enam käivet kasvatanud 2007. aastal asutatud KB Auto Eesti OÜ, mille käive kasvas aastaga 13 miljoni euro võrra. Ettevõtte viimase nelja kvartali käive oli 43 miljonit eurot ja sellega ollakse käibe edetabelis 13. kohal, selgub Äripäeva infopanga värskest mootorsõidukite müüjate kvartaliraportist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077