Autor: Logistikauudised.ee • 29. aprill 2021

Nõgene ametiaeg Tallinkis pikeneb, lisandub uus juhatuse liige

ASi Tallink Grupp nõukogu pikendas kontserni juhatuse esimehe Paavo Nõgene ametiaega kolme aasta võrra ning juhatuse liikme Lembit Kitteri ametiaega kuni 2021. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Tallinki juht Paavo Nõgene oma kolleegide ees.
Foto: Liis Treimann

Lisaks otsustas nõukogu tuua ettevõtte juhatusse uue liikmena kontserni Soome tütarettevõtte tegevjuhi Margus Schultsi. Margus Schultsi volitused ASi Tallink Grupp juhatuse liikmena algavad 29. aprillist 2021. Lisaks uutele kohustustele kontserni juhatuses jätkab Margus Schults ka kontserni Soome tütarettevõtte Tallink Silja OY tegevjuhina.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077