Autor: Logistikauudised.ee • 27. aprill 2021

Bikeep näeb mikromobiilsuse õitsengut

Jalg- ja elektrirataste populaarsus suureneb hüppeliselt, kuid kõik need sõidukid vajavad ka parkimise ja hoiustamise võimalusi. Mikromobiilsuse iga-aastane kasv on Eesti päritolu Bikeepi jaoks olnud kui pärituul purjele ja raske töö on hakanud vilja kandma, kirjutab ettevõte kvartali kokkuvõttes.
Bikeepi valmistatav nutikas jalgrattaparkla.
Foto: Bikeep

Esimeses kvartalis saatis Bikeep tooteid 11 riiki. See on ettevõtte jaoks tähendanud kiiret aega, uusi arendusi, kliendile lähemale jõudmist partneri ja eksperdina ning ettevõtte jaoks ka teatud künnise ületamist: viimase 12 kuu jooksul on allkirjastatud tellimusi rohkem kui 1 miljoni euro eest, teatab ettevõte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077