Autor: Finantsuudised.ee • 26. aprill 2021

Elron saab vähenenud piletituluga toimetulekuks lisaraha

Foto: Raul_Mee, Raul Mee
Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul on rongiliiklus maapiirkondade oluline eluliin ning rongiga turvaliselt reisimise võimalus peab säilima.

Valitsus otsustas eraldada Vabariigi Valitsuse reservist 300 000 eurot, et toetada vähenenud reisijatega perioodil rongiliikluse toimimist. Rahaline toetus võimaldab jätkata rongiliiklusega tavapärases mahus, mis on vajalik, et reisijaid saaks rongides hajutada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077