Autor: Logistikauudised.ee • 23. aprill 2021

Valitsus võtab Tallinna-Helsingi tunneli tõsisemalt käsile

Valitsuse liikmed andsid eilsel kabinetinõupidamisel majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aasale volitused allkirjastada Soomega ühiste kavatsuste protokoll Soome lahte tunneli rajamiseks. Protokolli allkirjastamine on plaanis esmaspäeval, 26. aprillil, pärast mida on selle sisu avalik.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas sai ülesande allkirjastada ühiste kavatsuste protokoll Soomega.
Foto: Liis Treimann

„Kabinetinõupidamise otsus ei tähenda paraku veel, et saaksime rääkida Eestit ja Soomet ühendavast tunnelist kindlas kõneviisis, kuid nii hiiglasliku projekti puhul on oluline ka see, et mõlemad riigid oma tahet väljendavad,“ ütles peaminister Kaja Kallas. „Loodan, et ühiste kavatsuste protokoll saab allkirjad ja me võime riigi poolt tunneli võimaliku rajamise ettevalmistustöödega edasi liikuda.“

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077