Autor: Logistikauudised.ee • 21. aprill 2021

Kõlvart: kütuse laevalt laevale lastimine Eesti vetes tuleb lõpetada

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul tuleb peatada ja edaspidi keelata Eesti territoriaal- ja sisemerel kütuse laevalt laevale lastimine, sest merel ei ole võimalik teha seda sama ohutult kui sadamates või terminalides.
Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.
Foto: Andras Kralla

Tallinna linnavalitsus teeb keskkonnaministrile ettepaneku peatada ja edaspidi keelata Eesti territoriaal- ja sisemerel ohtlike ainete laevalt laevale lastimine, arvestades lastimise keskkonnalaseid riske, õiguslikku segadust, majanduslikku kahjumlikkust riigile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077