Autor: Logistikauudised.ee • 5. aprill 2021
Ainult tellijatele

Ryanair ja Wizz avavad suveks uusi Vahemere-marsruute

Ryanair teritab selle aasta suvehooajaks konkurentide vastu nuge, pakkudes 26 uut marsruuti Euroopa populaarseimatesse puhkusereisi sihtkohtadesse, sealhulgas Kreekasse, Itaaliasse, Prantsusmaale, Hispaaniasse ja Portugali.

Iiri odavlennufirma näitab oma otsustavust kasutada prognoositavat lühimaalendude taasavamist oma huvides ja hüpata konkurentidest ette. Ühtlasi panustab Ryanair Suurbritannia vaktsineerimisprogrammile, lootes seeläbi rohkelt reisijaid saada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077