Autor: Logistikauudised.ee • 5. aprill 2021

Ryanair ja Wizz avavad suveks uusi Vahemere-marsruute

Ryanair teritab selle aasta suvehooajaks konkurentide vastu nuge, pakkudes 26 uut marsruuti Euroopa populaarseimatesse puhkusereisi sihtkohtadesse, sealhulgas Kreekasse, Itaaliasse, Prantsusmaale, Hispaaniasse ja Portugali.

Iiri odavlennufirma näitab oma otsustavust kasutada prognoositavat lühimaalendude taasavamist oma huvides ja hüpata konkurentidest ette. Ühtlasi panustab Ryanair Suurbritannia vaktsineerimisprogrammile, lootes seeläbi rohkelt reisijaid saada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077