Autor: Logistikauudised.ee • 19. märts 2021

Siim Kallas: Eesti fookus ELi transpordistrateegias on CO2 vähendamine

Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees ja endine Euroopa Liidu transpordivolinik Siim Kallas.
Foto: Liis Treimann
Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjon otsustas tänasel istungil toetada valitsuse seisukohti Euroopa transpordivaldkonna strateegia „Säästev ja arukas liikuvus“ osas, millega pannakse paika valdkonna edasise arengu suunad. Strateegias tuuakse välja, et kõige tõsisem ülesanne on vähendada märkimisväärselt CO2 heitmeid ja muuta sektor säästvamaks.

Komisjoni esimees Siim Kallas ütles, et transpordistrateegia on talle väga südamelähedane teema, kuna 2011. aastal valminud eelmine strateegia jäi tema kui Euroopa Komisjoni transpordivoliniku vastutusalasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077