Autor: Martin Johannes Teder • 18. märts 2021

Autorollo võlga ei tahtnud keegi

Väino Pentus minemas 2015. aastal Autorollo kohtuistungile linnakohtus.
Foto: Raul Mee
Veebruaris panid Autorollo pankrotihaldurid pankrotistunud transpordifirma Autorollo kunagise omaniku Väino Pentuse 290 000 euro suuruse võla 200 000 euroga oksjonile. Nii suurt summat keegi nõus maksma ei olnud, mistõttu tuleb uus oksjon alghinnaga 150 000 eurot.

Autorollo pankrotihaldur Martin Krupp ütles, et kui keegi Pentusele appi ei tule, siis ta ei suudagi oma võlga ära maksta. "Ma ei saa 300 aastat oodata, mul on vaja menetlus ära lõpetada," rääkis ta. "Mingil hetkel on igal asjal ostja olemas."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077