Autor: Tõnu Tramm • 16. märts 2021

Läti plaanib oma suuremad sadamad riigistada

Esmaspäeval, 15. märtsil, leppis Läti valitsuskoalitsioon kokku plaani riigistada Riia ja Ventspilsi sadamad, et muuta nende juhtimine läbipaistvamaks ja selgemaks. Otsus tuleneb oligarh Aivars Lembergsi "hämarast" tegevusest, mis mehe mõned nädalad tagasi lõpuks ka trellide taha viis.
Riia vabasadam, mida samuti soovitakse riigistada.
Foto: lsm.lv

Läti peaminister Krišjānis Kariņš ütles pärast 15. märtsil toimunud koalitsiooni koostöönõukogu istungit, et koalitsioonipartnerid nõustusid toetama transpordiministeeriumi välja pakutud plaani, mis näeb ette, et Läti kolm suurimat sadamat: Riia, Ventspils ja Liepāja, tuleks muuta riigiettevõteteks. Küll aga nõustus koalitsioon seda plaani esialgu ellu viima ainult Ventspilsis ja Riias, kirjutab Läti rahvusringhääling lsm.lv.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077