Autor: Logistikauudised.ee • 15. märts 2021

Õnnetused Venemaalt pärit Mercedeste vedajatega jätkuvad

Eile õhtul sõitis Venemaa päritolu uusi Mercedes-Benze täis autotreiler Põlvamaal Kiidjärve lähedal taas kraavi ning paiskus üle katuse. Tegemist oli vähemalt kuuenda suurema õnnetusega, mis Venemaalt pärit Mercedeste vedajatega on Eestis juhtunud.
Venemaalt pärit autotreilerid Paldiskisse uue koorma järele sõitmas.
Foto: Andres Haabu

Avariipaigale sõitnud politseinikud tuvastasid, et Põlva-Reola teel liikunud Venemaa numbrimärgiga veoki juht kaotas libedal teel vale sõidukiiruse tõttu kontrolli oma autorongi üle, kirjutab Tartu Postimees.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077