Autor: Logistikauudised.ee • 12. märts 2021

Tudengite logistikaseminar toimub seekord e-keskkonnas

Tallinna Tehnikakõrgkooli 3. kursuse logistikatudengid on sel aastal vastu astumas suurele väljakutsele korraldada koroonapiirangute kiuste e-seminar, mis ei jääks kvaliteedilt alla eelnevatele saalis toimunud seminaridele. Üritus toimub veebikeskkonnas 15. aprillil 2021.

Selle aasta Logistikaseminari märksõnadeks on tahe, kirg ja võidujooks. Üritus keskendub sel aastal motiveerivatele edulugudele ja uutele lahendustele maailmas, mis muudavad ka logistikat efektiivsemaks.

Esimeses teemaplokis - TAHE, räägivad edukad ettevõtjad, kuidas nende ideedest said tänu tahtejõule suured teod. Samuti on selles teemaplokis diskussioonipaneel teemal „Milline on tuleviku kütus maanteel“. Paneelis arutava kütuseeksperdid, millised on tulevikuväljavaated erinevate taastuvkütuste kasutuselevõtuga Euroopas.

Teine teemaplokk - KIRG, keskendub logistikavaldkonna praegustele tegijatele, kes juhuslikult või hobitegevuse tulemusena, oma unistuste töökoha juurde sattusid. Teemaploki lõpetab diskussioonipaneel, kus arutatakse tööturu hetkeseisu üle. Teemaks tulevad tööandja ja tudengi vahelised ootused üksteisele.

Päeva viimases plokis - VÕIDUJOOKS, on jututeemaks logistikavaldkonna digitaliseerimine, mis muudab erinevad dokumentatsioonid palju kättesaadavamaks, lihtsamini koostatavaks ja jagamise kiiremaks. Lisaks tulevad teemaks 5G võimalused, mis annavad suure panuse logistikasektori tehnilisele arengule.

Päeva jooksul on võimalus osalejatel suhelda ettevõtetega e-messialal ja nendega kokku leppida praktika- või ka tööintervjuusid. Seminarile eelneval päeval toimub traditsiooniline Tudengibox esmakordselt ajaloos veebipõhiselt.

Seminari toetavad nii pikaajalised kui ka uued partnerid, näiteks DB Schenker, Nordic Spedition, Balti Logistika AS, Itella Estonia OÜ, Operail AS, DHL Logistics Estonia, Magnum Logistics OÜ, Arco Transport AS ja mitmed teised ettevõtted.

Seminari piletid on saadaval Fientas, infot esinejate, ajakava ja toetajate kohta leiab Logistikaseminari kodulehelt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077