Autor: Logistikauudised.ee • 17. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Eesti merendustehnoloogia ettevõtte ShoreLink etteotsa asus Kalle Kuusik

Eesti merendusvaldkonna insenertehniliste lahenduste arendajat Shore Link OÜ-d asus veebruaris juhtima Eltel Networksi senine arendusdirektor Kalle Kuusik. Ettevõte soovib Kuusiku juhtimisel nii sadamate kui laevandusettevõtete teenindamisel laieneda veelgi kaugematele välisturgudele.

Autor: Rene Riisalu

Shore Link OÜ juhatuse esimehena alustava Kalle Kuusiku sõnul on Eesti inseneribürood erinevates valdkondades üle maailma vägagi hinnatud, sest suudavad leida lahendused ka pealtnäha väljapääsmatutest olukordadest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077