Autor: Logistikauudised.ee • 10. veebruar 2021

Riigikohus: MUPO on teinud sadu ebaseaduslikke taksoteenuse kontrolloste

Riigikohtu äsjasest otsusest selgub, et Tallinna munitsipaalpolitsei on teinud sadu ebaseaduslikke taksoteenuse kontrolloste ning tühistas Bolti taksojuhile Vitalile tehtud 400 eurose trahvi, kirjutab ERR.
Foto: Liis Treimann

Eelmise aasta märtsis kutsusid Tallinna munitsipaalpolitsei ametnikud Bolti rakenduse abil takso. Kahe minuti pärast saabunud taksojuht Vitali sai aru, et vaatamata hilisele tunnile ei soovi ametnikud koju sõita, kirjutab ERR.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077