Autor: Logistikauudised.ee • 9. veebruar 2021

Botnica alustas jäämurdmisega Soome lahel

Transpordiameti teatel alustati 9. veebruarist jäämurdetöödega Soome lahel Kunda ja Sillamäe sadamate piirkonnas. Lisaks teostab Transpordiamet jätkuvalt jäämurret Pärnu lahel.
Jäämurdja Botnica.
Foto: Tallinna Sadam

Transpordiameti merenduse ja veeteede teenistuse direktori asetäitja Kaidi Katus selgitas, et seoses Soome lahele tekkinud jääkattega on Sillamäe ja Kunda sadamat külastavatel laevadel tekkinud raskusi jääs sõitmisel, mistõttu saadetakse piirkonda jääd murdma Transpordiameti prahitud laev Botnica.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077